Iv San Bernard

Helth is beauty


En hund skal ikke bare vaskes - dens hud og pels skal plejes.


Det er en forudsætning for en glad og velfungerende hund, at den har en sund hud og pels.


Det er grund tankerne bag Iv San Bernards produkter.

Alle deres produkter indeholder naturlige plejemidler med udtræk af proteiner og mineraler fra planter, tang, bær og olier samt naturlige vaskemidler og produkterne er uden sulfo.

Iv San Bernard blev i 2018, som det første firma i Europa, certificeret af, Safe Pet Cosmeties, for at overholde sikkerhed og kvalitet i deres produkter.


Uld og Filt 

Alle langpelsede hunde oplever at deres pelse filtre eller at ulden er besværlig. Er man kommet i problemer med uld og filt, kan man få stor hjælp til at få ordnet pelsen med en behandling som tilfører fugt og elasticitet til pelsen med en blanding af produkter der tilfører de nødvendige proteiner og mineraler.


To wash or not to wash ; that´s the question

Mange spørger om man skal vaske sit kæledyr og hvor tit må jeg vaske mit kæledyr? Mange tror fejlagtigt, at det er bedre ikke at vaske sit kæledyr. Normalt bør en hund vaskes en gang hver 4-5 uge for at vedligeholde, da det er den cyklus, hvor huden fornyer sig selv fuldstændig.

Dette kan være anderledes, hvis eks. hunden lever et byliv med mere forurening, eller hvor hudproblemer kræver hudbehandling; eks en dyber Spa og Ozon behandling.

Ligesom mensker har hunde brug for at holde sig rene for at være raske, så har hunden det på sammen måde, for at få et godt og langt liv -derfor skal de vaskes regelmæssigt.


Når man bader sin hund er der 2 forskellige funktioner der er nødenvendige og som ikke kan gøres samtidig . 

Shampoo åbner hudcellerne og hårstråene og renser for snavs og fedt/olie. Conditioner lukker disse igen og hjælper opstart af den nødenvendige hudfedt.


Hvad der er virklig vigtigt er conditioner /balsam

Du må aldrig bade din hund med shampoo uden også at bruge en conditioner, som er specielt udviklet til din hunds pelstype.


Dette er Iv San Bernard filosofi omkring din vens wellness og en sund hud og pels.


Vi står altid til rådighed for spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Kontakt og adresse

Ring og bestil en tid